Nipetrolla

Caroline Rekkedal

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Caroline har lang erfaring i Liadal barnehage og arbeider i 100% stilling på Nipetrolla.

Malen Renate Sætre

Stilling: Pedagogisk leder

Malen er utdanna barnevernspedagog med videreutdannelse i barnehagepedagogikk og mentor. Ho arbeider 100% stilling på avdeling Nipetrolla som pedagogisk leiar. Ho er assisterande styrar ved styers fravær. Ho tar spesialpedagogikk i 2018/2019.

Hildegunn Håvoll

Stilling: Fagarbeider

Hildegunn er ein kreativ sjel som har jobba i barnehagen i mange år. Ho arbeider no på avdeling Nipetrolla og skogstrolla i 20% stilling kvar torsdag.

Mari Mork

Stilling: Assistent

Mari har vore med oss som vikar i mange år, ho er fast ringevikar, og er mest hos dei litt større borna.

Kjellrunn Meek

Stilling: Assistent

Kjellrunn har arbeidet i barnehagen i mange år tidlegare. Ho er no fast ringevikar ved sjukdom.

Skogstrolla

Anette Sandbakk Pedersen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Anette har ti års erfaring i barnehagen, ho er utdanna barne og ungdomsarbeid og arbeider 20% på skogstrolla.

Hildegunn Håvoll

Stilling: Fagarbeider

Lene Kristin Standal

Stilling: Barnehagelærer

Lene er barnehagelærar i 100% stilling på skogstrolla. Ho går mentor utdanning i 2018/2019.

Mari Mork

Småtrolla

Aashild Haram

Stilling: Kjøkkenassistent

Ivrine Beate Tryggestad

Stilling: Pedagogisk leder

Ivrine arbeider som pedagogisk leiar på småtrolla i 100% stilling.

Jeanette Kristin Sætre

Stilling: Barnehagelærer

Jeanett arbeider som barnehagelærar på småtrolla i 100% stilling. Ho går mentor utdanning i 2018/2019 og er praksislærar for i år to studentar.

Richel Batugias

Stilling: Assistent

Richel er ein stabil vikar som har vore hos oss lengje. Ho arbeider på alle avdelingane, men er mest hos dei minste borna. Ho er fast kjøkkenassistent frå 1.1 2019.

Andre ansatte

Lisbeth Therese Myklebust

Stilling: Daglig leder
liadal@orstabarnehagen.no

Lisbeth er styrar i barnehagen i 70% stilling. Ho er utdanna barnevernspedagog med videreutdannelse i barnehagepedagogikk, småbarnspedagogikk, leiing og mestring og myndiggjøring.

Gemma Vartdal

Stilling: Renholder

Gemma held barnehagen rein og fin og har jobba i barnehagen i mange år. Ho har fagbrev i renhold.

Arne Nupen

Stilling: Vaktmester

Vaktmester som kjem ved behov.